2012-06-06

Szereplők

Isabella Davis:17 éves Amerikában született,de a szülei sokáig Magyarországon éltek ezért tökéletesen beszéli a magyar nyelvet.Van egy bátyja Ben,aki abban segít neki amiben csak tud.10 évesen Angliába költöztek édesapjával, ott megismerkedett az akkori legjobb barátjával és szomszédjával Zayn Malikkal.A gimnáziumot viszont már Amerikában kezdet,de csak a 9.osztályt járta ki,mivel bátyjával a nagyszüleihez költözött Budapestre.Amikor 10 éves volt meghalt az édesanyja amit Bella a mai napig nehezen visel.Később meghaltak a nagyszülei így ketten maradtak a bátyjával Bennel.Az édesapja Los Angelesben él és van egy felesége és egy közös kisfiuk is.Imád énekelni.Bella két legjobb barátnője Edina és Emma.

Josh Davis:Bella féltestvére.8 éves és nagyon szereti.Amikor Bella az apjánál van LA-be mindig elmennek az állatkertbe,mert az Josh kedvenc helye.

Kovács Edina:Bella egyik legjobb barátnője.Nagy One Direction fanatikus.A szülei elváltak ő most az anyukájával él,de az apukájával is tartja a kapcsolatot.

Vámosi Emma:Bella egyik lejobb barátnője.Egy ideig Londonban éltek,így amikor 10.-be megérkezett az osztályba Bellával ők voltak az "új lányok".Ő is szereti a One Direction-t,de nem akkor a fanatikus,mint Edina.Az ő kedvence Zayn.

Elizabeth Davis:Bella mostohaanyja,Josh anyukája.Bár amikor megtudta,hogy az apja újra megnősül akkor nem örült neki,de az évek során nagyon megkedvelte Liz-t.

Andrew Davis:Bella apukája.Egy sikeres vállalkozása van,de emellett imád fotózni.Imádja a focit,kedvenc csapata a Real Madrid.Nem meglepő,hisz a sógora(aki egyben Bella keresztapja)Iker Casillas a Real kapus tehetsége.

Benjamin Davis:Bella bátyja.Őt nem viselték meg annyira a dolgok,mint hugát ezért mindenben mellette áll.Imád gitározni.

One Direction:Remélem őket nem kell bemutatnom!:))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése